9 tuottoisaa passiivisen tulon ideaa taloudellisen tulevaisuutesi turvaamiseksi


Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa passiivisen tulon käsite on saanut merkittävää vetovoimaa, ja se tarjoaa yksilöille mahdollisuuden tuottaa tuloja, jotka vaativat minimaalista jatkuvaa ponnistelua perustamisen jälkeen. Halusitpa sitten täydentää nykyisiä tulojasi tai saavuttaa taloudellinen riippumattomuus, erilaisten passiivisten tulomahdollisuuksien tutkiminen voi tasoittaa tietä taloudelliseen vakauteen ja vapauteen. Tässä on yhdeksän tuottoisaa passiivisen tulon ideaa, jotka kannattaa ottaa huomioon rahoitusstrategiaasi:

 1. Osakkeisiin ja osakkeisiin sijoittaminen:

  Palveluihin sijoittaminen on tavallaan antamalla arvoa. Ja niinpä, kun annamme rahamme yritykselle ostamalla sen osakkeita, on järkevää, että saisimme jonkinlaisen tuoton kyseiselle sijoitukselle. Aloitamme tästä, koska osakkeisiin sijoittaminen on helpoin tapa ansaita passiivisia tuloja. Jos sinulla on kaikenlaisia ​​säästöjä, ja he istuvat säästötilillä ja tienaavat 0,01 % korkoa, he eivät todellakaan tee sinulle paljoa. Jos taas sinulla olisi nämä säästöt ja laittaisit ne osakkeisiin, saatat ansaita passiivisia tuloja muuten vain siellä olevista rahoista.

  Nyt minulla on koko video, jota kutsutaan lopulliseksi oppaaksi sijoittaminen osakkeisiin ja osakkeisiin aloittelijoille, jotka linkitetään sinne jonnekin. Tämä on siis kiinteä, puolen tunnin mittainen johdanto osakkeisiin ja niiden toimintaan. Mutta asia, jota suosittelen useimmille aloittelijoille ei-taloudellinen neuvonantaja, ja tämä ei ole taloudellista neuvontaa, puhtaasti viihdetarkoituksiin, tai niin sanotaan, tai ainakin asia, jonka teen, on se, että periaatteessa kaikki rahani se on osakkeisiin ja osakkeet sijoitetaan indeksirahastoihin.

  Nyt indeksirahasto on jotain S&P 500:n kaltaista. Ja kun sijoitat esimerkiksi 1 000 dollaria S&P 500 -indeksiin, se tarkoittaa periaatteessa sitä, että 1 000 dollarisi jakautuu Yhdysvaltojen 500 suurimman yrityksen kesken. Joten, tiedäthän, painotettuna kuinka isot ne ovat. Eli 2 % siitä olisi Applessa, 2 % Facebookissa, 2 % Googlessa ja 2 % Microsoftissa. Ja silloin et luultavasti olisi kuullut listan 500. yrityksestä, mutta periaatteessa kaikkiin suuriin yhdysvaltalaisiin yrityksiin, joista olet kuullut, päädyt sijoittamaan niihin kaikkiin vähän kerrallaan. Joten jos haluat aloittaa sen kanssa, sinun tarvitsee vain rekisteröityä osakemeklarin palvelukseen. Jos olet Yhdysvalloissa, voit käyttää Webullia, minulla taitaa olla linkki kuvauksessa. Jos olet Isossa-Britanniassa, voit käyttää Freetradea tai Vanguardia. Pohjimmiltaan riippumatta siitä, missä maassa olet, googleta vain ilmaus "paras pörssinvälitysalusta" ja maasi nimi, niin löydät jotain, joka sopii sinulle. Ja sitten on erittäin helppoa pystyä sijoittamaan indeksirahastoon. Joten kuuluisassa Side Hustle Assessment Matrixissamme annamme yhden tähden luokituksen aloittamisen vaikeuden, yksi viidestä. Osakkeiden käytön aloittaminen on erittäin, erittäin helppoa.

  Kuinka vaikeaa on ansaita 100 dollaria kuukaudessa sijoittamalla osakkeisiin? No, tämä riippuu siitä, koska se riippuu osakemarkkinoiden yleisestä kehityksestä. Joten viimeisten 12 kuukauden aikana vuodesta 2020 vuoteen 2021 S&P 500 on itse asiassa noussut noin 50 prosenttia. Se on paljon, se on kuin noussut vakaalla 50 % COVIDista ja kaikesta tapahtuvasta huolimatta. Joten jos olisit huhtikuussa 2020 sijoittanut 2 400 dollaria S&P 500 -indeksiin. Se, että se on noussut 50 %, tarkoittaa, että olisit ansainnut 100 dollaria kuukaudessa, mutta ilmeisesti tämä ei ole tapa katsoa sitä, koska asiat voi nousta ja laskea, ja osakemarkkinoiden suorituskyky on erilainen riippuen siitä, mitä ajanjaksoa tarkastelet. Mutta jos laskemme keskiarvon viimeisten 30–50 vuoden ajalta, S&P 500:n tuotto on ollut noin 10 prosenttiyksikköä, mikä tarkoittaa, että joka vuosi, pitkällä aikavälillä, se nousee keskimäärin noin 10 prosenttia. Tämä ei ole inflaatiokorjattu kenenkään taloustieteilijän mukaan. Ja niin, jos teemme joitain kirjekuoren laskelmia, jos haluamme ansaita 100 dollaria kuukaudessa passiivisesti osakkeilla, tarvitsemme noin 12 000 dollaria S&P 500 -indeksiin sijoittaaksemme tuon 10 %:n 1 200 dollaria vuodessa, mikä on 100 dollaria vuodessa. kuukausi. Mutta kuten puhun tuossa osakkeista kertovassa videossa, ajan myötä meillä on yhdistelmä. Ja niin, jos laitat 7 500 dollaria S&P 500 -indeksiin ja jättäisit sen sinne viideksi vuodeksi, niin viisi vuotta myöhemmin tienaat noin 100 dollaria kuukaudessa, jos noudatamme tätä keskimääräistä 10 %:n vuosilukua. Tai jos sijoitat 5 000 dollaria S&P 500 -indeksiin, 10 vuotta myöhemmin ansaitsisit 100 dollaria kuukaudessa puhtaasti passiivisina tuloina, olettaen 10 %:n keskiarvo.

  Joten yleisesti ottaen, kuinka vaikeaa on todella ansaita 100 dollaria kuukaudessa passiivista tuloa osakkeista ja osakkeista? No, se riippuu vähän siitä, kuinka vaikeaa sinun on tehdä 5 000, 7 500 tai 12 000 dollarin säästöjä ja sijoittaa ne osakemarkkinoiden indeksirahastoon, ja mikä tärkeintä, tämä on rahaa, johon sinun ei tarvitse koskea ainakin seuraavat 5-10 vuotta. Pohjimmiltaan se, kuinka helppoa sinun on ansaita tällaisia ​​​​rahoja, vaihtelee selvästikin suuresti riippuen siitä, missä maassa olet ja millaiset olosuhteet ovat ja mikä työsi on. Mutta jos olet Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa, jossa keskimääräiset mediaanipalkat ovat noin 50 000 dollaria, jotain sen kaltaista, olosuhteistasi riippuen ei ole niin kuuma saada 10 000 dollaria säästöjä. On selvää, että jos elät 15 hengen perhettä 50 000 dollarilla, se on eri asia. Jos olet sinkku, se on taas eri asia, mutta annan tälle suunnilleen 3/5 tähden arvosanan vaikeudesta saada 100 dollaria kuukaudessa. On selvää, että jos asut Intian kaltaisessa maassa, jossa keskipalkka on 3 600 dollaria vuodessa, on selvää, että on erittäin vaikeaa tehdä 10 000 dollarin säästöjä.

  Ansaintamahdollisuudet:

  Lopuksi Side Hustle Assessment Matrixin kolmas luokka on se, kuinka vaikeaa on ylläpitää näitä tuloja sen jälkeen, kun olet määrittänyt ne. Ja annamme tälle 1/5, koska kun olet saanut rahat sisään, haluat vain asettaa sen ja unohtaa sen. Eikä sen ylläpito ole niin vaikeaa. On muitakin passiivisen tulon lähteitä, jotka vaativat korkeampaa ylläpitoastetta ajan myötä, mutta osakkeet ja osakkeet ovat erittäin, erittäin helppo tapa saada passiivista tuloa, ja käyttääkseni henkilökohtaista esimerkkiäni näinä päivinä, osakkeitani ja osakesalkkuani, Olen sijoittanut vuodesta 2015, ja sen arvo on nyt noin 350 000 dollaria. Ja suurin osa siitä on S&P 500 -indeksirahastossa. Nyt en voi vaivautua laskemaan todellisia inflaatiokorjattuja tuottoja. Mutta jälleen kerran, jos oletamme erittäin, hyvin karkeaksi 10 %:n keskiarvoksi vuodessa, tämä keskiarvo on noin 682 dollaria viikossa puhtaasti passiivisina tuloina.

 2. YouTuben perustaminen. Kanava:

  YouTube-kanavan perustaminen voi olla tuottoisa yritys passiivisten tulojen saamiseksi, mutta menestyminen vaatii omistautumista ja vaivaa. Tarkastellaanpa sitä Side Hustle -arviointimatriisin avulla.

  Helppo aloittaminen:

  YouTube-kanavan perustaminen on yksinkertaista, sillä siitä saa neljä tähteä viidestä. Luot vain tilin, lataat videoita (jopa puhelimellasi) ja olet valmis. Laadukkaan, katsojia houkuttelevan sisällön luominen on kuitenkin todellinen haaste.

  Kaupallistaminen YouTubessa, joka vaatii 1 000 tilaajaa ja 4 000 tuntia katseluaikaa, on merkittävä este. Tämän virstanpylvään saavuttaminen vaatii yleensä aikaa ja johdonmukaisuutta. Huomattavan rahan ansaitseminen – esimerkiksi 100 dollaria kuukaudessa – vaatii noin 50 000 katselukertaa kuukaudessa, mikä vastaa noin 12 500 katselukertaa videota kohti, jos lataat videon viikoittain. Se on jyrkkä nousu, joka ansaitsee tälle osa-alueelle arvosanan neljä tähteä viidestä.

  Ylläpito:

  Aluksi 1 000 ensimmäisen tilaajan saaminen on vaikeinta, mutta kun se saavutetaan , kasvusta tulee helpommin hallittavissa, kun tarkennat sisältöäsi ja strategiaasi. Siksi ylläpitotyölle on annettu kaksi tähteä viidestä.

  Kokemukseni mukaan kesti 70 videota, ennen kuin YouTube AdSensesta saatiin merkittäviä tuloja. Nykyään kanava ansaitsee noin 12 000 dollaria kuukaudessa pääasiassa vanhemmista videoista, mikä osoittaa passiivisen tulon mahdollisuuden. Vaikka se ei olekaan täysin passiivinen säännöllisten latausten vuoksi, se tarjoaa silti huomattavan tuoton sijoitukselle.

  Joten, vaikka YouTube-kanavan perustaminen on suhteellisen helppoa, merkittävien passiivisten tulojen saaminen siitä on haastavaa, mutta pitkällä aikavälillä palkitsevaa. juosta. Omistautumalla ja pitkäjänteisesti,siitä voi tulla merkittävä tulonlähde.

 3. Podcastin aloittaminen:

  Podcastin aloittamisessa näyttää olevan haasteensa ja etunsa. Vaikka aloittaminen on suhteellisen helppoa, sen kasvattaminen ja kaupallistaminen voi olla vaikeampaa. Toisin kuin YouTube, podcasteista puuttuu sisäänrakennettuja kasvualgoritmeja. Sen sijaan monet podcastit hyödyntävät YouTube-kanavia laajentaakseen yleisöään, mikä saattaa tuntua oudolta.

  Voit aloittaa podcastin käyttämällä alustoja, kuten Anchor. fm tai sijoittaa työkaluihin, kuten Riverside.fm etähaastatteluihin. Rahan ansaitsemiseen podcastilla liittyy kuitenkin yleensä bränditarjouksia eikä mainostuloja, kuten YouTube. Tavallisesti tarvitset noin 1 000 latausta jaksoa kohden, jotta voit ansaita 100 dollaria kuukaudessa sponsoroinnista, olettaen, että mainosten sijoittelut ovat tietyt.

  Näiden 1 000 latauksen saaminen jaksoa kohti ei ole helppoa, koska se vaatii jatkuvaa kasvua. Vain 20 prosenttia podcasteista saavuttaa tämän tason. Silti omistautuneella ja strategisella edistämisellä on mahdollista rakentaa yleisöä ajan myötä. Esimerkiksi Sheenin kaltainen, joka aloitti tyhjästä, voi nähdä merkittävää kasvua jatkuvalla ponnistelulla ja toisiaan täydentävillä alustoilla, kuten YouTube.

  Vaikeusasteella podcastin aloittaminen on arvioitu yhdellä viidestä tähdestä. 100 dollaria kuukaudessa siitä saa kolme viidestä vaaditun vaivan vuoksi. Huolto, vaikka se ei ole täysin passiivinen, helpottuu, kun löydät urasi. Esimerkiksi,"Not Overthinking" kaltaisen podcastin ylläpitäminen saattaa vaatia jatkuvaa ponnistelua, mutta tuotto voi olla huomattava, mistä on osoituksena sen tuottama 625 dollarin viikkotulo.

 4. Digitaalisen tuotteen myynti:

  Kumppanuusmarkkinoinnista aloittaminen on suhteellisen yksinkertaista, ja vaikeusasteikolla ansaitset kaksi tähteä viidestä. Voit helposti rekisteröityä kumppaniohjelmiin, kuten Amazon Associates, joka on yksi maailman suurimmista. Kun sinulla on ainutlaatuiset kumppanilinkit, voit mainostaa tuotteita verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai muilla alustoilla. Kun ihmiset ostavat tuotteita linkkien kautta, ansaitset prosenttiosuuden myynnistä.

  100 dollarin ansaitseminen kuukaudessa voi kuitenkin olla haastavaa. Jaotetaan se: jos mainostat 50 dollarin tuotetta 5 %:n provisioprosentilla ja 1 %:n tulosprosentilla, tarvitset 8 000 käyntiä sivustollasi tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tämän määrän liikenteen tuottaminen vaatii huomattavia ponnisteluja joko yleisön tai verkkotunnuksen auktoriteetin luomisen avulla.

  Amazonin lisäksi on saatavilla muita kumppaniohjelmia. Esimerkiksi Skillshare tarjoaa ohjelman, jossa ansaitset 7 dollaria jokaisesta henkilöstä, joka kirjautuu ilmaiseen kokeiluun linkkisi kautta. Saavuttaaksesi 100 dollaria kuukaudessa, tarvitset noin 15 rekisteröitymistä kuukaudessa.

  Tämän saavuttamisen vaikeus riippuu nykyisestä yleisöstäsi ja sisällöstäsi. Jos sinulla on jo seuraajia tai luot sisältöä sellaisilla alustoilla, kuten Skillshare, rekisteröityminen on helpompaa.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka affiliate-markkinoinnin aloittaminen on suhteellisen helppoa, suurten tulojen hankkiminen vaatii vaivaa ja sinnikkyyttä. Yleisön kasvattaminen johdonmukaisella sisällöntuotannolla on ratkaisevan tärkeää. Kun tytäryhtiön tulot on perustettu, niistä voi tulla luotettava passiivisten tulojen lähde.

 5. Kurssin myyminen:

  Verkkokurssi on samanlainen kuin digitaalinen kurssi. tuote, joka esitetään tyypillisesti videomuodossa. Varsinkin tämä video on tarpeeksi laaja, jotta se voidaan melkein täyttää täydelliseksi verkkokurssiksi. Ottaen huomioon sellaisen aloittamisen itse, alkuvaikeusaste on vaatimaton kaksi tähteä viidestä. Vaikka verkkokurssin luominen ei ole liian monimutkaista, videotuotannon taito on välttämätöntä. Onneksi kuvaaminen älypuhelimilla, kuten iPhonella tai Androidilla, riittää. Laatu on kuitenkin avainasemassa ansaitaksesi 100 dollaria kuukaudessa kurssista. Ihmiset maksavat vain, jos sisältö todella tuottaa arvoa.

  Vaihtoehtoisesti Skillsharen kaltaiset alustat tarjoavat mahdollisuuden jakaa kursseja ilman suoria maksuja. Skillshare, tämän videon sponsori, isännöi lukuisia luokkia, mukaan lukien tuottavuuden uusimmat oppitunnit. Videon kuvauksessa olevan linkin käyttäminen antaa 30 % alennuksen vuotuisesta Skillshare Premium -jäsenyydestä ensimmäiselle tuhannelle käyttäjälle. Olen itse kokenut Skillsharen erinomaiseksi resurssiksi oppimiseen ja opettamiseen.

  Skillshare toimii samalla tavalla kuin Netflix, jossa käyttäjät pääsevät sisältöön ilman yksittäisiä ostoksia. Lisäksi alustan saavutettavuus tekee siitä helpompaa kuin henkilökohtaisen verkkosivuston luominen. 100 dollarin kuukaudessa tuottaminen Skillsharella vaatii yleensä noin 1 700 minuuttia katseluaikaa, mikä vastaa 28 tuntia. Tämän virstanpylvään saavuttaminen riippuu kurssin laadusta ja mahdollisesti olemassa olevasta yleisöstä.

  Toinen lähestymistapa sisältää kurssin myymisen suoraan 100 dollarilla, jolloin tarvitaan vain yksi myynti kuukaudessa. Verkkokoulutuksen kasvavan kysynnän myötä arvokkaiden taitojen tarjoaminen voi tuottaa passiivisia tuloja. Kun se on perustettu, kurssitulojen ylläpitäminen vaatii yleensä minimaalisia päivityksiä ja tasaista liikennettä. Kokemukseni mukaan Skillshare isännöi suurimman osan passiivisista tuloja tuottavista kursseistani ja tuottavat yhdessä 60 000–65 000 dollaria kuukaudessa. Nämä tulot vaikuttavat merkittävästi yritykseni passiivisiin kokonaistuloihin, 27 000 dollaria viikossa.

 6. Jäsenyhteisön rakentaminen:

  Passiivisia tuloja voi saada maksullisen jäsenyys- tai yhteisömallin toteuttaminen. Tämä lähestymistapa ei kuitenkaan yleensä ole suositeltavaa, ellei sinulla ole jo vakiintunutta yleisöä. Uskollisen yleisön rakentaminen ajan mittaan toimittamalla jatkuvasti arvokasta sisältöä lisää luottamusta ja tuttuutta. Näin ollen, kun esittelet jäsenyysvaihtoehdon, jotkut yleisösi jäsenistä voivat olla taipuvaisia ​​rekisteröitymään.

  Toinen tapa on luoda arvoehdotus, joka on niin vakuuttava, että ihmiset ovat valmiita maksamaan pääsystä yhteisön kaltaiseen palvelua. Ajatellaanpa esimerkiksi Hannah Wittonin tapausta, YouTube-käyttäjä, jolla on noin 600 000 tilaajaa. Tästä suuresta seuraajasta huolimatta hänellä on Patreonissa noin 626 asiakasta, mikä tarkoittaa kuukausittaista passiivista tuloa 2 000 - 5 000 puntaa (tai 3 000 - 7 000 dollaria). Vaikka nämä luvut kuvaavat pientä osaa hänen kokonaisyleisöstään, ne korostavat potentiaalia merkittäviin tuloihin omistautuneen seuraajan ansiosta.

  Samaan tapaan Anne-Laure, Ness Labsin perustaja, perusti maksullisen jäsenyhteisön, jonka hinta on 5 dollaria kuukaudessa. kesällä 2019. Huolimatta nollasta yleisöstä, hän vähitellen rakensi alustaansa julkaisemalla jatkuvasti blogikirjoituksia. Maaliskuussa 2020, kun hän aloitti jäsenyyden, hänellä oli jo maksavia jäseniä. Viime aikoina hänen vuotuiset toistuvat tulonsa ovat ylittäneet 100 000 dollaria, mikä kuvaa huomattavaa kasvua, joka on saavutettavissa suhteellisen lyhyessä ajassa.

  Jäsenohjelman luominen on yksinkertaista, ja siihen sisältyy yleensä tilin luominen Patreonin kaltaisille alustoille. Sen ylläpitäminen edellyttää kuitenkin liittymämaksua vastaavan arvon tarjoamista, mikä voi olla haastavaa. Kun olet luonut kaavan tulojen tuottamiseksi, sen ylläpitämisestä tulee helpommin hallittavissa. Jäsenyhteisöt toimivat periaatteella, että niin kauan kuin jatkat arvon tuottamista, tilaajat pysyvät todennäköisesti sitoutuneina.

  Esimerkiksi osa-aikainen YouTuber Academy tarjoaa jäsenyhteisön nimeltä "The Part-Time YouTuber Inner". Circle", joka tuottaa noin 2 800 dollaria viikoittain. Vaikka tämän yhteisön hallinta vaatii paljon vaivaa, taloudellinen tuotto oikeuttaa investoinnin.

 7. Yrityksen automatisointi:

  Perinteisen liiketoimintamallin muuttaminen sellaiseksi, joka tuottaa kohtuullisen passiivisia tuloja, edellyttää delegointia, ulkoistamista, automatisointia ja älykkäiden strategioiden käyttöä, kuten Tim Ferris puoltaa teoksessa "The 4-Hour Workweek". Otetaan esimerkiksi ystäväni Oliur, joka ylläpitää menestyvää Shopify-kauppaa, jossa on vegaanisia nahkaisia ​​työpöytätarvikkeita. Aluksi liikkeen perustaminen vaati huomattavia ponnisteluja, mutta nyt hänellä on toimintaa ohjaava tiimi, jonka ansiosta hän käyttää vähemmän aikaa yrityksen johtamiseen. Samoin toinen ystävä johtaa sosiaalisen median markkinointitoimistoa, joka asettaa mainoksia asiakkaille ja automatisoi prosesseja Zapierin kaltaisilla työkaluilla. Vaikka alkuvaiheessa on töitä, jatkuva ylläpito on vähäistä, mikä tekee siitä passiivisen tulon lähteen.

  Tällaisten hankkeiden aloittaminen voi olla haastavaa, sillä vaikeudesta saa neljä tähteä viidestä. Aidon arvon tarjoaminen on olennaista, ja ansaitset saman arvosanan tulojen luomiseksi. Kun ylläpito on kuitenkin perustettu, siitä tulee helpommin hallittavissa olevaa, ja se ansaitsee kolme tähteä viidestä.

 8. Sovelluksen tai verkkosivuston luominen:

  Nykyään monet ohjelmistoyritykset toimivat tilausmallilla, joka tunnetaan nimellä Software as a Service (SaaS). Jos tutkit sivustoja, kuten indiehackers.com, löydät lukuisia esimerkkejä yrittäjistä, jotka rakentavat tällaisia ​​yrityksiä, jakavat tuloja, aloitusvinkkejä ja menestystä. tarinoita. Minulla oli äskettäin tilaisuus haastatella Indie Hackers -podcastissa, jossa keskusteltiin verkkokurssin, kuten "Osa-aikaisen YouTuber-akatemian" käynnistämisestä.

  Omakohtaisten kokemusten pohjalta opin yliopistoaikani aikana. tein yhteistyötä veljeni kanssa luodakseen BMAT Ninja- ja UKCAT Ninja -sivustot, jotka tarjoavat kysymyspankkeja lääketieteellisten koulujen hakijoille, jotka valmistautuvat pääsykokeisiin. Kehitimme nämä alustat tyhjästä hyödyntäen nuoresta iästä hankittuja koodaustaitojamme. Vaikka se oli taloudellisesti palkitsevaa, sillä BMAT Ninja tuotti viime vuonna noin 25 000 dollaria viiden vuoden toiminnan jälkeen, sen perustaminen vaati huomattavia ponnisteluja.

  Ohjelmistoyrityksen perustaminen antaa viisi viidestä koodauksesta johtuvien vaikeuksien vuoksi. ja pakottava arvoehdotus vaaditaan. Kun maksavien asiakkaiden houkutteleminen on lanseerattu, se asettaa omat haasteensa ja ansaitsee neljän tähden vaikeusluokituksen. Huolto kuitenkin helpottuu ajan myötä ja ansaitsee kolmen tähden arvosanan. Vaikka sovelluksen luominen voi olla vaikeaa, matka on palkitseva ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvulle ja innovaatioille.

Useiden passiivisten tulovirtojen sisällyttäminen rahoitusstrategiaan voi monipuolistaa tulolähteitäsi ja lisää vakautta ja joustavuutta talouden epävarmuustekijöitä vastaan. On kuitenkin tärkeää lähestyä passiivisia tulopyrkimyksiä ahkerasti, kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti, sillä menestyminen vaatii usein jatkuvaa ponnistelua ja sopeutumiskykyä. Hyödyntämällä taitojasi, luovuuttasi ja yrittäjähenkeäsi voit rakentaa kestävän polun taloudelliseen vapauteen ja saavuttaa vaurautta lisäävät tavoitteesi.

9 tuottoisaa passiivisen tulon ideaa taloudellisen tulevaisuutesi turvaamiseksi 9 tuottoisaa passiivisen tulon ideaa taloudellisen tulevaisuutesi turvaamiseksi Reviewed by author on février 07, 2024 Rating: 5
Fourni par Blogger.